Hi,

The problem I'm having is when attempting to delete a photo (after getting the ID, and using $ningApi->photo->deleteById($id); I'm getting a "This feature has been disabled" error. I'm certain the ID/key is correct, since changing it results in an invalid key error.

I have access to the photos and can delete them from the main site, but I don't seem to be able to delete via the API.

Thoughts?

Views: 119

Reply to This

Replies to This Discussion

Can you post more of the code you're using?  I just did this, and it successfully deleted the photo.  What network are you running this on?

require 'src/NingApi.php';

$api = new NingApi($subdomain, $consumerKey, $consumerSecret, $email, $password);

var_dump($api->photo->deleteById($photoId));

... where $photoId was "6332436:Photo:5203", which I'd found by viewing source on an image I'd just uploaded.

Reply to Discussion

RSS

Blog Posts

Getting Started

Posted by Kyle Ford on October 13, 2010 at 8:00am 3 Comments

A Note on API Pricing

Posted by Phil McCluskey on October 1, 2010 at 8:55am 0 Comments

Welcome to Build!

Posted by Kyle Ford on September 30, 2010 at 8:30pm 1 Comment

Ning Status

Servers maintenance

Due to the hardware renovation process, it would be necessary to turn off our servers for a while. We are planning to start on Thursday 14-th of September 7 am UTС and the works would last for 2 hours. Please note that networks won’t be accessible at that period of time. We do apologize for […]

© 2018   Created by Build Team.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service